vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - GARDNER ATTS BITE ALARM SET
GARDNER ATTS BITE ALARM SET (360 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - ROD HUTCHINSON: posoda 11L
ROD HUTCHINSON: posoda 11L (10.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - PIRO PLANET:REVOLVER 6mm.
PIRO PLANET:REVOLVER 6mm. (35 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - ROLER za
Sola ribolova >>
ROLER za

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - KAKO SE NA
Sola ribolova >>
KAKO SE NA

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kapitalci >>

NEKAJ POSNETKOV IZ SVETOVNEGA V NOVEM SADU


napisal: mitja,  dne: 2005-07-26

Ekipa mladincev in pionirjev s trenerji in vodjami.


Slike mi je poslal Miha Gjergjek.
Kako ste lovili upam, da boste nekaj s komentarji s članki sami dodali. Ali pa v forumu!število komentarjev : 24
napisal: Žiga, dne: 2005-07-27
Lep pozdrav! Naj prvo povem, da smo mladinci dosegli 11. mesto od 21-ih reprezentanc-zlata sredina. Z malo več sreče, znanjem in resnostjotjo nekaterih mladincev bi lahko dosegli še boljši rezultat-nekateri so v hotel prihajali ob 3h zjutraj itd. Trasa je zelo zanimiva in nepredvidljiva. v A sekturju so se na prvih številkah lovili ploščiči in somiči, na sredinskih številkah zelenike in boleni, na zadnjih pa ponovno malo večje ribe. Enako je bilo v B sektorju, v C pa so se lovili od začetka večinoma ploščiči in zadnjo uro oz. uro in pol pa somiči. V D sektorju je prevladoval ploščič in tudi zelenike, v E pa ploščič. Ploščiči so bili tam od 50g do 200, izjeme tudi 800g. Somiči so bili od 100g pa tam do 250g, boleni od 150g pa do 350g. Zmagali so Angleži v obeh konkurencah in dokazali da so vrhunska, organizirana ekipa. Svetovni prvak pri mladincih je bil madžar. Italijani so ostali praznih rok. Na treningih nas je jezila trava-račja zel, ki je je bilo tudi toliko, da nismo mogli trenirat oz. smo mogli počakat, da je travo odnesel veter. Bilo je lepo in zanimivo. Prvi dan smo bili enajsti drugi dan pa deveti-skupaj kot že omenjeno enajsti. To je zdaj okvirno oz. nakratko o SP v Srbiji.
I
napisal: bozic, dne: 2005-07-28
Lep pozdrav tudi iz moje starani! Najprej bi se rad zahvalil Mihi Gjergeku, da je poslal te lepe slike!
Povedal bi rad da je v Novem Sadu bila zelo težka ribičija! Razlikovala se je od sektorja do sektorja! Mladinci smo dosegli rezultat, katerega pač smo! Dejansko po ribolovu sodimo še nekoliko višje, po organizaciji pa kar precej nižje! S tem načinom dela(treningov), kot smo ga imeli v Novem Sadu se ni dalo narediti kakega solidnejšega uspeha!
Delno smo si krivi seveda tudi sami, vendar večino krivde bi jaz pripisal organizaciji (naših) trenerjev!! Prvi zapleti so se zgodili že v ponedeljek ko smo prišli na traso, sva dva tekmovalca ostala brez fuja in verdevasa! Tega se na srečo čez teden ni več dogajalo! Zgodilo se je pa ravno na tekmi! Prvi dan smo namesto 1kg fuja, vsi dobili samo 0.5kg in namesto 1kg velikih modnov dobili 1kg pinkijev! To nas je stalo bolše uvrstitve prvi dan! Treba je narediti razlago še za drugi dan! Žiga Pavlič je drugi dan ostal brez modnov, ker mu jih naši trenerji pravočasno niso dostavili do pregleda hrane! To ga je stalo boljšega mesta! Kranjc Matej je drugi dan ostal brez pinkijev, in ni mogel loviti zelenike! In še bi lahko našteval...
Kar se tiče trenerjev: gospoda Trbuc po mojem mnenju ni preveč dober trener(ni za delo z mladimi), ker pivo in sedenje v stolu pod senčnikom ne sodita v trenersko delo! Isto velja za gospoda Zeliča, ki nima blage veze kako se lovijo ribe! Edini trener pri mladincih, ki mu je bilo nekoliko mar za tekmovalce je bil Zvonko Petek!
Kar se pa tiče samega sistema treningov, ki smo ga imeli maldinci bi se pa raje zadržal s komentarjem!
Ob taki organizaciji bi rad omenil da smo dosegli uspeh!!!
napisal: marko, dne: 2005-07-29
Lep pozdrav vsem!

Najprej se nisem hotel oglašati, ampak me je branje že vsega napisanega »prisilio« v to.
Pa naj začnem od začetka. Prva obtožba, kot je pohajanje zunaj do treh zjutraj. Ja res je –se strinjam, da to ni potrebno, je bilo pa koristno! Hrana s kakršno so nam postregli v hotelu ni bila podobna hrani-roko na srce-ste že kje jedli slabše?? No ravno zaradi tega, smo nekateri pač odšli na hamburger in pivo, nekateri pa so v hotelu igrali karte-spali ravno tako niso pa tudi nič kaj dosti boljšega rezultata niso dosegli.
Gremo naprej. Druga obtožba-neorganiziranost ekipe-obtožba na mestu, da bolj ne bi mogla biti. Ekipa je delovala totalno nehomogeno. Organizacija je bila na čisti nuli, če ne še malo pod njo, da o medsebojnem sodelovanju niti ne govorim-le redki smo si zaupali »male skrivnosti«, ki smo jih uspeli ugotoviti med »treningom« (če se temu, kar se je na kanalu DTD dogajalo od ponedeljka do petka, lahko tako reče). Namesto, da bi veljalo načelo »vsi za enega, eden za vse« , je pri nas to zgledalo nekako tako : »vsi za enega, eden zase«-no nekateri posamezniki so si na ta račun fino opomogli in izkoristili vse, kar le-to s seboj prinaša, ampak, ali se temu reče teamsko delo????????????????
Trenerji, vodje ekip ter takšni in drugačni »pomagači« oziroma »svetovalci« (imenujte jih kakorkoli pač hočete) so bili tam samo zato, da so pač bili (govorim za mladinsko ekipo) -oprostite, ampak s takšno pomočjo, kot sem je bil deležen s strani teh ljudi, bi na SP lahko odšel tudi sam…Zavedati se moramo, da dokler bodo tovrstna tekmovanja ostajala tekmovanja posamezne regije (beri : štajerske in prekmurja – »«««««Matej in Davor brez zamere-ne ciljam na vaju«««««) in dokler bodo »šefi« tam samo za posameznike in ne za celotno ekipo, se dobrega rezultata ne bo moglo ustvariti.
To je le nekaj površinskih podatkov, saj verjamem, da si pikantnih podrobnosti ne želi izvedeti nihče-saj veste-če se o neki stvari ne govori, le ta hitro potone v pozabo. Pa bo tudi to SP kmalu potonilo v pozabo??????
Tako-nekaj malih vzrokov, ki so tako ali drugače pripomogli k našemu dobremu mladinskemu rezultatu. Tako nekako bi rekli naši »šefi« : »Glavno, da smo v zlati sredini.«
Jaz pa se sprašujem, koliko časa nameravamo še ostati v tej »zlati sredini« in se slepiti-ah saj znamo loviti ribe, samo sreče nismo imeli….
Sam sem se tega SP zelo veselil in ga komaj pričakoval. Ko sem ga dočakal, sem spoznal, da si s takim načinom dela in s takim odnosom med samimi člani reprezentance, ne želim nikoli več oditi na svetovno prvenstvo (pa naj bo to mladinsko ali pa člansko je čisto vseeno).
Toliko za zdaj…
Lep pozdrav in brez zamere…
napisal: mitja, dne: 2005-08-03
Glede neenakomerne trase sem nekaj informacij izvedel že na Finskem od srbov. Nisem pa hotel preveč izpostavljati. Na takšni trasi in takšnimi pogoji, pa mora ekipa sodelovati. To pa je šlo spet na roko Angležem. Zelo malo poznam dogajanje tam, ampak bom ugibal, da so Angleži točno vedeli kje se lovi velika riba in kdaj jo bodo lovili? Taktika je zelo pomembna. To je velika pomanjkljivost pri nas! Sploh ko se lovi na več vrst palic oz. različno ribo. Kajti tudi na svetovnih je trening čisto nekaj drugega kot tekma.

Glede vab, da ostanemo brez njih ali pa, da jih dobimo v katastrofalnem stanju. To se enostavno ne sme dogajati! Kajti na svetovnih odloča vsaka malenkost in brez 100% vab nimamo nobenih šans da pridemo na vrh.

Morda bodo tudi trenerji kaj pokomentirali zakaj ni bilo vse kot je treba ??????
napisal: mitja, dne: 2005-08-03
Kaj pa pionirji?? kako pa kaj z njimi?? Mislim splošno?
napisal: Žiga, dne: 2005-08-13
Lep pozdrav.
Mi smo na SP prišli lovit ribe ne pa ponočevat. Hamburger???- lepo vas prosim ljudje. V hotelu je bila večerja od 20h, nekateri pa so prišli od "slastnega" hamburgerja in piva ob 3h ZJUTRAJ! Ta hamburger bi rad videl. Kartanje? Res je da smo nekateri kartali, ampak bili smo v hotelu!!! :)) Marko, kako pa zagovarjaš, da sta tvoja punca in njena sestra spali v vajini sobi.-aha to je pol homogenost ekipe, saj res! Trenerji so povedali kako dolge morajo biti predvrvice-vezala ti jih je punca in ko si prišel do nje si jo vprašal kdo ji je rekel da more delati tako dolge predvrvice in, da tisti ki je to rekel nima pojma-saj res naši "šefi" so samo za posameznike. Aha, pa še glede hrane v hotelu. Naj povem, da so v hotelu zraven nas bili še portugalci, francozi, poljaki, španci itd. pa sebeden ni pritoževal nad hrano kajšele, da bi hodili ponočevat-se opravičujem, na hamburger in pivo. Trenerji so povedali, da so za rezultat odgovorni oni, ne pa mi. Oprosti, na mladinsko SP več ne moreš kot tekmovalec, lahko pa si trener...pa ti pokaži kako se organizacijskih stvarem streže. Ne me napačno razumet, ne želim nobenega grdega gledanja in kreganja, ne zagovarjam nikogar, ne trenerjev, ne nas tekmovalcev ampak nekatere stvari se mi pač ne zdijo fer.
Brez zamere...
napisal: bozic, dne: 2005-08-18
Lep pozdrav še enkrat!
Napisal bi še samo, da smo se kljub vsem zapletom in sporekanjem, na svetovnem prvenstvu v Novem Sadu, imeli dosti lepih trenutkov!!! Bilo je kot je bilo, vendar jaz se se od tega dosti naučil, in tudi dosti znanja prinesel s sabo!!!
Treba je še enkrat poudariti, da je bil ribolov TEŽKI, oz. drugaćen kot prinas!
Upam da se tudi drugi strinjajo z mano, da ni bilo vse tako črnogledo, kot smo vse skupaj opisali!!!
Marko! Še tebi bi rad sporočil, da vse kar si me vprašal, sem ti lepo razložil, kako sem lovij jaz, in tudi če bi vse druge sotekmovalce vprašal, na kak sistem so lovili, bi ti vsi z veseljem pomagali!!! Tudi mene, je dosti vsega zanimalo, in sem med treningom šel pogledat!!! Marko, če pa ne vparšaš, ti tudi drugi ne morejo pomagati!
napisal: marko, dne: 2005-08-22
Pozdravček...malo pozno se javljam, ker sem šele zdaj videl replike na vse skupaj...najprej Žiga ti-povej mi kakšna je razlika če si v hotelu oz. pred njim???Učinek mislim, da je kar isti...Če boš še kdaj v Novem Sadu povej in te bom napotil nekam, da boš končno res videl ta HAMBURGER...no pa saj niti ni tako pomembno...Kdo je spal v najini sobi pa mislim, da so čisto osebne stvari in da ne ti ne kdo drug nima o tem pravice diskutirati v javnosti, kot internet zagotovo je (upam da smo z debato v tej smeri zaključili...)!!!Točno to-trenerji so povedali kakšne morajo biti predvrvice...ravno take sem imel (dobro pustimo cm ali dva) in kakšen je bil rezultat trenerja, ko je nek dan pogledal moje naveze : "Kdo pa ti je rekel, da naredi take naveze. Kje si še to videl ..." "Oni"-šefi so tako rekli...je pa njihov problem, če se ne spomnijo za en dan nazaj, kaj se je dogajalo...Moje udeležbe na SP naj te ne skrbijo (pa ni važno, ali pri mladincih ali pri članih-aja By the way-vem, da na SP mladincev ne morem več-hvala, da si me spomnil na to ;))...Tudi jaz ne želim grdega gledanja in kreganja - pa da o tem, kdo je s tem začel sploh ne govorim(te malo spomnim??Ah brez veze, ker itak ne bo učinka). Glede stvari, ki se ti ne zdijo fer pa takole-marsikaj ni bilo fer in verjami, da si ne želiš, da te stvari zdaj tukaj naštejem...
Ok-zdaj pa še Davor-odg na tvoj komentar...Če ne vprašaš ne veš...tako ti praviš...se strinjam s tabo samo veš kaj je problem-da ko vprašaš dobiš odg v stilu, kot smo ga dobili nekateri na tem SP-ju...pa ne zdaj o tem...naj nam to SP ostane v lepem spominu...lp... ;) ;)
napisal: Žiga, dne: 2005-08-24
Brez pozdravčka :)
Ja začelo se je vse skupaj pred kvalifikacijami, ko si vprašal če kaj cvikam-mislim podcenjevalno do kraja. Nadaljevalo se je po prvi tekmi kvalifikacij pred tehtanjem ulova, ko si se trosil če bom po pisku vrnil krapa nazaj v vodo ali ga bom dal v čuvarico...brez skrbi, poznam pravila. Tretja stvar je bila, ko si me po kosilu všprašal če bodo krapi prijemali na bučno olje s ciničnim nasmehom-seveda še vedno govorim o kvalifikacijah in tako se je vse skupaj stopnjevalo... Sem jaz raje tebe spomnil. Oprosti, na kvalifikacijah so krapi lovili tebe, ne ti njih :). Glede osebne stvari...raje se bom zadržal pa nič komentiral ker je itak brezveze nekoga prepričevat v nasprotno, v bistvu pa itak veš da imam prav. Davor ti je lepo odgovoril, da če nič ne vprašaš, ne moreš nič vedeti-to pa je homogenost ekipe. Saj res pa še to, upam da se še boš uvrstil na kakšno SP, saj si še mlad tako kot jaz. Pa dober prijem. ;) :)
napisal: lidija, dne: 2005-08-24
pozdrav!!!!žiga samo nekaj ne!! morem ti povedat da si zelo dosti upaš!!to tvojo homogenost kar obdrži ok!! no me pa zanima kak veš da smo bli na pivu pa hamburgerju pa da smo ponočevali pa da smo ob treh zjutraj prišli v hotel.......pa še marsikaj!! kaj si nas zasledoval da veš vse do podrobnosti??pa si do treh zjutraj kartal da si videl kdaj smo prišli??nevem no kaj maš od tega?? ali te je to tak prizadelo da je marko na kvalifikacijah bil prvi, da je premagal tebe DOMAČINA on pa je neki smotan ljubljabčan ne!! daj no zresni se!! nevem kam to vse skupaj vodi ampak ok!!
napisal: Žiga, dne: 2005-08-24
:) Čao. Pivo in hamburger-prosim da pogledaš prvi članek ki ga je Marko napisal. Ob treh zjutraj-povedal mi je Jernej da ste oz. sta prišla ob tej uri nazaj. Mene pač nič ni prizadelo...joj pa kaj sploh pišem saj ti nisi Markova odvetnica...ali pač? :) Kvalifikacije itak niso bile pomembne, pomembno je DRŽAVNO PRVENSTVO. Nič nimam proti nobenemu, ampak želim povedati, da če bo v prihodnjih letih reprezentanca s takšnimi neresnimi člani le te odšla na SP, se, oprostite ne moremo nadejati boljših rezultatov. Na SP pa se gre zato,da bi dosegli dober rezultat, da bi vsi dali vse od sebe in si med seboj pomagali ne pa se se reprezentanca grupira. Sploh pa ne vem kaj se ti razburjaš, brezveze. Kam vse to skupaj vodi?-jaz tega ne jemljem kot kreganje oz. zmerjanje, oz. nesramnost. Želim samo povedat da s takim načinom ne bomo prišli nikamor. Sploh pa bi morali biti prvo tekmovalci resni, da bi lahko govorili kako so naši "šefi" slabi-po Markotovem mnenju so "ŠEFI" slabi! Dober prijem in lep pozdrav iz Ptuja!
napisal: marko, dne: 2005-08-26
No pa naj še jaz napišem brez pozdrava, da ne bom "odstopal" od dela ekipe...da bo vsaj tukaj homogeno... :)
Glede kvalifikacij-vprašanja, ki si ga navedel se ne spomnim tako, da tega ne bom komentiral...da je bilo poniževalno dvomim. Bilo pa je poniževalno to, kar si ti počel med kosilom...pa te ne bom spominjal ker veš kaj je bilo-upal si, da boš s svojimi bednimi izjavami in pripombami kaj dosegel...no žal ti ni uspelo...kdo pa je začel s kruhom in bučnim oljem pa itak vsi vemo...tu pa lahko rečeš kar hočeš...žal tako je...
Za tistega krapa je bilo meni pač vseeno če bi ga vrgel v mrežo ali pa ne-tako kot si ga ti po tem zalučal v vodo pa si samo dokazal svojo nezrelost in nehuman odnos do ribe-zapomni si, da riba ni kriva, če te je na domači vodi opral ljubljančan!!!V to, da poznaš pravila niti ne dvomim-včasih jih poznaš celo malo preveč...Krapi so lovili mene ja...seveda-itak jst pač nimam pojma krapi pa so bili tako nori, da so se mi brez veze obešali na trnek-tudi prav, če ti tako rečeš naj bo tako...moraš pa priznati,da sem to "norost" krapov dodobra izkoristil-se ti ne zdi??Ko pa si rekel da itak vem, da maš prav pa ti povem samo to...na prste ene roke ti lahko naštejem primere, v katerih si imel oz. ravnal prav-to vem jaz, to vedo ostali in to veš ti (no uapm vsaj)-smotrno pa se je prepričevati v nasprotno...saj veš kdaj mačka cvili ne?????????????Pa uspešen lov "norih" ptujskih krapov ti želim... ;) ;)
napisal: mitja, dne: 2005-08-26
Fantje mislim, da ste vsi dobri ribiči in srečevali se boste še na mnogih tekmah. Prav je da ste povedali mnoge napake, ki so se dogajale na prvenstvih( to lahko mnogi potrdijo).
Pristop k letošnjemu Svetovnemu prvenstvu, ni bil letos najboljši. Po eni strani je treba pristopiti na prvenstvu zelo resno in disciplinirano (dober primer so Angleži), seveda pa ne sme manjkati določene mere sprostitve v določenem trenutku in v določeni meri.
Rezultat pa se bo in se tudi že je dosegel takrat, ko bo ekipa delala skupaj. Rezultati se dosegajo samo tako, da kompletna ekipa ve kako in kaj se bo delalo. Vsi morajo doseči rezultat, če hočemo priti do medalje.
Ne pozabite, da je naša država zelo majhna in od kod kdo prihaja je prav vseeno.
Športni duh pa ohranite za tistih 180 min. kjer se boste lahko že to nedeljo pomerili v Trojici na tekmi Alpe Jadran.
napisal: Žiga, dne: 2005-08-26
Ja, vse maš prav Marko :) se popolnoma strinjam :)

napisal: bozic, dne: 2005-08-27
Jaz pa bi vas še enkrat pozdravil!
Kar se tiče Svetovnega prvenstva, bomo imeli vsak svoje mnenje! Res pa je, da ga nihče nikoli ne bo pozabil! Vsakemu se bo vtisnil v srce, pa naj v slabem ali v dobrem smislu!
Nočem kritizirati, vendar je po mojem mjenju bilo izbirno tekmovanje(Rogoznica) slaba izbira, v primerjavi, kaj smo lovili v Srbiji!
In še eno mnenje, kar se tiče cele ekipe! Vem da smo vsi dobri ribiči, drugače nebi šli na svetovno, vendar smo še premalo izkušeni! 4 tekme, za Svetovno prvenstvo je skorajda premalo! Rad bi pa poudaril, če se s tem strinjate ali pa ne, da bi vsak tekmovalec na Svetovnem prvenstvu, za sabo rabil enega izkušenega ribiča, ki te osebno pozna, in ve česa si sposoben narediti!!!
Mitja, lepo da si dal primer Angležev, vendar so oni razred zase v ribolovu! Res da so marsikomu vzor, vendar jaz nikoli ne bom pozabil, da sem Slovenec in tudi ribe bom lovil kot Slovenec!(ker drugače pač ne znam)
LP
napisal: mitja, dne: 2005-08-30
LP
Saj z tem ko si napisal, da rabi vsak za sabo nekoga izkušenega, je največji problem pri nas. To je največja napaka pri nas glede organizacije. Vendar se tukaj srečujemo s finančnimi problemi. Bolje je iti manjkrat na svetovno in takrat imeti vse kot je treba, kot pa večkrat na pol.
V Radečah sem slišal marsikaj glede vaših komentarjev in čakam, da se bo odzvala tudi druga stran, da ne bom samo jaz slišal, kaj imajo za povedati?
napisal: lima, dne: 2005-09-01
Najprej lep pozdrav vsem skupaj!
Po dolgem premisleku se bom oglasil tudi jaz glede na komentarje ki so napisani v zvezi z svetovnim prvenstvom v Novem Sadu in z državnem prvenstvu.Najprej bi začel z državnim prvenstvom ki se je odvijal nja trasi v Hajdošah, zdi se mi da nismo tekmovali po cipsu ker očitno imamo mi
svoj pravilnik in se samo zgovarjamo na cips,kolikor mi je znano velja po cipsu vsak rep ribe,ki se ujamena tekmi.
Čudno mi je da je v Kostanjevici na svetovnem prvenstvu žensk veljau som na tekmi za državno prvenstvo pa ne.Ker očitno imamo pri nas štajerski pravilnik ali kar štajerski sindrom ker očitno mislijo da so samo oni sposobni loviti ribe,ker očitno žabarje, krapi na razpucavanju hočejo kar sami.Toliko o državnem prvenstvu.
Glede svetovnega prvenstva pa tekmovalci veste sami,kako je nastopal trener, na katerem delu so ljubljančani in štajerci,pa sedaj dosti o tem biu bi pa zelo vesel, če bi trener mladih imel da se lepo izrazim prašnike in bi podal na vse te očitke,ki so zgoraj navedeni vseh komentarjev svoj komentar in obrazložitev.
V ribiških vrstah,ki se kvalificirajo na svetovno prvenstvo mladih ne bo toliko časa dobro dokler se bomo delili na žabarje,primorce,gorence,štajerce,prekmurce in dolence.
Govorili pa o homogeni in nevem kakšni ekipi.
Lep pozdrav vsem skupaj in upam na komentar tistih,ki so odgovorni za nastop naših na svetovnem prvenstvu.
napisal: bozic, dne: 2005-09-20
Dober dan!
Poved bi da imamo na srečo oz. žalost v sloveniji "Štajerski" pravilnik, katere ribe se tehtajo in katere ne, ki pa velja tudi v Ljubljani! Je pač naj za vse državljane enakopraven, v naprej povedan, in razpisan!!!
Res ne bo kaj preveč dobro, v kolikor se ekipa deli na žabarje, primorce, gorence...; vendar nihče ni kriv, če se eni z drugimi nočejo družiti! V kolikor pa jaz vem, sta se tudi na tem svetovnem ljubljančan in štajerc zelo dobro razumela!
Pri trenerju pa domači niso imeli nikakršne prednosti pred drugimi, to se pa itak ve, na kak način mislim!
Pa veliko sreče mladim na prihodnjih svetovnih prvenstvih!
napisal: lima, dne: 2005-09-22
ja lepo si to napisal in se strinjam s tabo samo zanima pa me zakaj se drugi štajerec ni družil z svojim rojakom in žabarjom.
Lep pozdrav!
napisal: bozic, dne: 2005-09-23
Upam do bo tole sam pojasnil!
V kolikor pa če mene vpračaš, se vseh 6 ljudi ne more družit, kot najbolših prijateljev! Ponavadi imaš najbolšega prijatelja samo enega! Jaz osebno se nisem družil kaj preveč z njima(v hotelu), ker me pač nista povabila v njuno sobo! Sem si pa zato poiskal druge kolega, kjer sem bil dobrodošel! No vsaj mislim da sem bil!!! :)
napisal: Žiga, dne: 2005-09-24
No zdaj pa sem še jaz na vrsti. Lep pozdrav. lima ali Lima ali kakorkoli že pač te lahko poimenujem ti morm povedat, da v prvi vrsti ti nimaš jajc, da bi se sploh predstavil in povedal kdo si, da bi lahko sploh vedeli kdo piše takšne bedarije. Mislim, da ti nisi bil niti na svetovnem prvenstvu. Glede pravilnika. Pravilnik se sestavlja v LJUBLJANI in ga sestavijo Ribiška zveza Slovenije in Tekmovalna komisija. Tako, da nobena regija nima nič s pravilnikom. Pravilnik je objavljen na netu in vsako leto v Ribiču. Seveda govorim o reviji ribič. Upam, da si član katere ribiške družine in da prejemaš to revijo, če pa ne pa ti lahko jaz pošlem fotokopijo samo mi daj tvoj naslov. Glede rojaka, upam, da veš kaj pomeni rojak...rojaki smo vsi(Štajerci, Pomurci, Žabari, itd.) Žal je pač tak, da smo res. Zakaj se nisem družil z njima-ker smo mi vsi bili "nori" in drugorazredneži za njiju. Čeprav sva si z Jernejem zelo dobra je takrat pač tako naneslo. Pa zakaj sploh govorim, mi samo si bili zelo dobri med seboj onadva pa sta bila zase. Mislim, da bi se morala manjšina prilagoditi večini. Ali imate u Ljubljan drugačne načine druženja, potem se resnično opravičujem. Pa vsak rep ribe ne velja ampak riba more biti živa. Mrtva ne velja :). Tako, da to že ni "vsak rep". :) Davor seveda si bil dobrodošel, bilo je lepo in pomagali smo si,si dajali nasvete in med nas je bil vsak dobrodošel, če pa se nešče drži zase pa ga mi tudi ne bomo prosili naj se druži z nami. Aja saj res...imate v Ljubljani kakšno traso za državno prvenstvo? Naša trasa bi bila najboljša od vseh če bi se vas Ljubljančanov več udeležilo SP. Ampak ker ste odšli iz Ptuja poraženi, razočarani, nevoščljivi je pač tako, da želite svoj poraz opravičiti v drugih stvareh, ne priznate pa si da smo pač mi boljši. Niste športniki. :)
napisal: Malkec, dne: 2005-10-16
Lep pozdrav. Naj se najprej predstavim- sem Marko Antolič, bivši triktratni reprezentant in bivši državni prvak.

Kot vidim, se je veliko spremenilo odkar sem začasno nehal z ribičijo. Kar pa tukaj berem pa je nagnusno. Nevem od kod vam tak odnos? Nevem od kod takšna nevoščljivost.

Povem vam, da bom spet začel z ribolovom, tako da se kmalu vidimo, da spoznam nove tekmovalce in malo "skurcam" stare :)

lp, marko
napisal: mitja, dne: 2005-10-17
Saj ni tako hudo kot fantje to prikazujejo. Je pa vsaj po moje, velika napaka, da imamo tekmovanja razdeljena na regije in nato samo dve državni prvenstvi na isti trasi.
Fantje se tako manj družijo kot smo se mi včasih in manj navezujejo stike. Drug problem pa so trase, saj tekmovanja ne potekajo čez celo sezono kot včasih in na razuličnih trasah.
napisal: som, dne: 2006-02-10
Malkec na žalost to kar sedaj na svetlo prinašajo mladi je meni staremu cepcu (od kod le) že dolgo poznano. Ti mladi so naše ogledalo in tu je vsa resnica. Otroci (mladi) so neobremenjeni in povedo veliko kar bi mi morali že davno narediti. Ribiška zveza Slovenije in posamezne družine naredite red v svojih vrstah, da ne kvarimo mladih s svojimi frustacijami in zaplankanostjo. Hvala za razumevanje


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukajprijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: SKRIVNOSTI IZDELAVE IN UPORABE BOJLIJEV
:: prodam
:: KupimProdam.si - Slovenski spletni oglasnik
:: Kupuješ ali prodajaš ribiško opremo?
:: PRODAM RIVE


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com