vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - STAR BAITS; (NOVO 2014) BOILIJI LAYERZ COATED BLOODWORM 800g/14mm
STAR BAITS; (NOVO 2014) BOILIJI LAYERZ COATED BLOODWORM 800g/14mm (12.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - GIANTS FISHING SIGNALIZATORJI RX2 3+1
GIANTS FISHING SIGNALIZATORJI RX2 3+1 (84.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - CHAMPION FEED; ZILVER BRASEM
CHAMPION FEED; ZILVER BRASEM (2.65 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kapitalci >>

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - Ribolov š
Sola ribolova >>
Ribolov š

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - DP mladinc
Zanimivosti >>
DP mladinc

XXIV. DRŽAVNEGA OBRTNIŠKEGA PRVENSTVA V LOVU RIB S PLOVCEM


napisal: admin,  dne: 2014-05-13
R A Z P I S
XXIV. DRŽAVNEGA OBRTNIŠKEGA PRVENSTVA V LOVU RIB S PLOVCEM

Ribiška družina Brestanica – Krško v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Krško razpisuje tradicionalno XXIV. državno prvenstvo obrtnikov v lovu rib s plovcem, ki bo

v nedeljo, 1. junija 2014, na ribniku v Brestanici.


Program tekmovanja:
7.00 do 7.30 prijave in vpis tekmovalcev
- ob 9.30 predvideni začetek ribolova
ob 13.30 konec ribolova in tehtanje
ob 13.45 kosilo za udeležence
ob 15.00 razglasitev rezultatov in podelitev priznanj

Pravila:
Pravico do nastopa imajo samostojni podjetniki posamezniki, pri njih zaposleni delavci, delavci obrtne zbornice ter člani obrtne zbornice, ki opravljajo dejavnost kot pravne osebe
in njih upokojeni sodelavci. Tekmuje se po pravilih RZS, in sicer v ekipni in posamezni konkurenci. Med posamezniki zmaga tekmovalec z največjo ulovljeno težo, ne glede na sektor v katerem tekmuje. Ekipe so tričlanske, posamezna OOZ lahko načeloma prijavi zaradi omejenih mest po največ eno ekipo, po predhodnem soglasju prireditelja pa dve ekipi. Tekmovanja se lahko udeleži tudi posameznik, ki ustreza zgornjim pogojem.

Prijave:
Prijavnina za tekmovalca znaša 15 EUR (po tekmovalcu), za posameznega spremljevalca pa 9 EUR in se vplača na TRR RD Brestanica-Krško na št. 02980-0011466627. Plačnikom bo RD izstavila račun na osnovi naročilnice, ki jo mora imeti ekipa ali posameznik s seboj ob prijavi. Le izjemoma se startnina lahko poravna v gotovini na licu mesta z izdajo potrdila ob vplačilu. RD ni zavezanec za DDV.
Prijave se sprejemajo do pričetka tekmovanja (lahko se prijavi tudi na dan tekmovanja pred samim pričetkom tekmovanja). Prijavo, ki mora vsebovati tekmovalce in morebitne spremljevalce lahko pošljete po faksu na št. (07) 49 01 221 ali po e-pošti: janja.starc@ozs.si
ali: sandi.strupeh@gmail.com
Prosimo vas, da v kolikor nimate možnosti poslati pisne prijave, da svojo udeležbo sporočite vsaj na telefon (07) 49 25 343, 49.01.220, 040.163.163 – na OOZ Krško ali direktno na RD 041.466.797 - Zdravko Bregar ali 051.368.109 Sandi Strupeh

Opis tekmovalne trase:
Tekmovalna trasa poteka ob ribniku v neposredni bližini parkirišča in gostinskega lokala. V ribniku je veliko število krapov, amurjev, rdečeperk, ploščičev in babušk. Globina vode je od ca 0,70 do 1,7 m, višina obale je do 3 m. Velja opozorilo, da je veliko krapov teže nad 4 kg.
Zaradi omejitve prostora so tekmovalna mesta lahko na manjšem razmaku, kot predvideva veljavni tekmovalni pravilnik RZS.
Opozorilo: dovoljene so vse vabe razen t.i. tajger.

Ostalo:
Tekmovanje bo potekalo ob vsakem vremenu. Tekmovalec odgovarja za lastno varnost in varnost drugih udeležencev sam. Tekmovanje sodi v sklop prireditev ob prazniku Krajevne skupnosti Brestanica. Kontaktne osebe: OOZ Krško: Janja Starc, 07/49 01 220, mobi: 040.163.163); RD Brestanica-Krško: Zdravko Bregar, mobi: 041.466.797.


Lep pozdrav in DOBER PRIJEM!Predsednik RD: Predsednik OOZ Krško:
Edi Zidarič l.r. Dušan Arh l.r.

število komentarjev : 0


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukajprijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: SKRIVNOSTI IZDELAVE IN UPORABE BOJLIJEV
:: prodam
:: KupimProdam.si - Slovenski spletni oglasnik
:: Kupuješ ali prodajaš ribiško opremo?
:: PRODAM RIVE


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com