vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - ROBINSON;TERMOVKA NEVERLAND ALPINE 0,35L
ROBINSON;TERMOVKA NEVERLAND ALPINE 0,35L (6.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - ENIGMA SERIES 4 DELNI TOP SET
ENIGMA SERIES 4 DELNI TOP SET (120 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - STAR BAITS TABLE BAG
STAR BAITS TABLE BAG (69.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - ZRD MARIBO
Zanimivosti >>
ZRD MARIBO

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kje loviti >>

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kapitalci >>

ZAKLJUČEK A-LIGE TER DP POSAMEZNIKOV TER ČLANIC V RIBOLOVU S PLOVCEM


napisal: admin,  dne: 2011-11-01
Letošnje leto je bilo izredno polno v tekmovanju dveh najvišjih lig v ribolovu s plovcem pri nas. Tako A- liga kot posamezniki smo imeli po 10 tekmovanj v vsaki ligi, zraven seveda Svetovnih prvenstev in pokalnih tekem.
Vode so bile dobro izbrane v obeh ligah. Povsod so se lovile velike teže za zmago, v 80% pa je o zmagi odločala taktika ter znanje in le bore malo sreča. Vsekakor se pozna, da sedaj tekmovanja trajajo 4 ure in ne več 3ure. Tako je potrebno kar nekaj koncentracije in tudi fizične pripravljenosti za dober rezultat.

PRVI TRIJE MED ŽENSKAMI IN MOŠKIMI V LETU 2011

Moram reči da se ribolov v Sloveniji približuje ravni Svetovnemu vrhu. Slovenija ima ogromno odličnih tekmovalcev. Le redko katera država, tudi tiste v samem vrhu imajo prav te probleme, da jim enostavno primanjkuje tekmovalcev na državnih nivojih. Ko sem se letos pogovarjal z dolgoletnim najbolj znanim trenerjem angleške reprezentance Mark Downsom je dejal« že res da imamo v Angliji ogromno ribičev in tekmovalcev, vendar ti predvsem lovijo na razne vabe krape na manjših ribnikih, manjka pa nam tekmovalcev, ki lovijo po pravilniku C.I.P.S.« Škoda je, da smo v Sloveniji v zadnjih letih izgubili kar nekaj vrhunskih ribičev, kateri bi pripomogli k še večjemu boju za vrh in posledično seveda vrhunski rezultat na SP.

DRŽAVNA PRVAKINJA MED ŽENSKAMI NA SREDINI JANJA HERNET, DRUGO UVRŠČENA TINA PIKELJ DESNO IN KATARINA SLUGA LEVO

Tudi letošnje leto, kot tudi že lansko je zaznamoval in prepričljivo zmagal obe ligi Jernej Ambrožič. Marsikaj ste si že lahko prebrali o njem in lahko rečem, da je trenutno enostavno najboljši ribič v Sloveniji. Največ trenira, največ svojega časa posveti ribolovu. Njegov sistem ribolova je primerljiv vsakemu svetovno znanemu ribiču in si zasluži lovoriko najboljšega ribiča pri nas.

DRŽAVNI PRVAK NA NAJVIŠJI STOPNIČKI JERNEJ AMBROŽIČ, 2.M ŽIGA PAVLIČ, 3.M MITJA KMETEC, 4.M PETAN ANDREJ IN 5.M ALJOŠA KUPEC

V ekipnem delu je Rd Majšperk osvojil prvenstvo in postal Državni prvak. Drugo leto nas bodo zastopali na Klubskem Svetovnem prvenstvu na Portugalskem, kjer sem prepričan, da bodo osvojili dober rezultat. Drugo mesto je pripadlo ekipi Murska sobota, ki je le za točko premagala tretje uvrščene RD Pesnica-Sensas.

Reprezentanca, ki bo zastopala barve Slovenije na najprestižnejšem tekmovanju, to je Svetovno prvenstvo na Češkem pa je po uvrstitvi:
Jernej Ambrožič, Mitja Kmetec, Žiga Pavlič, Petan Andrej, Miro Matjašec, Petar Dimitrovski.

REPREZENTANCA ZA LETO 2011, KI NAS BO ZASTOPALA 2012 NA ĆEŠKEM

Za naslednje leto vodilni pripravljajo spremenjen urnik tekem, katerih bi naj bilo manj. Tako bodo A lige potekale ob sobotah, posamezne tekme pa ob nedeljah. Tako bo več časa za priprave in tudi kakšno privat tekmovanje, kjer je vzdušje malo bolj sproščeno. Tekmovanj naj bi bil v vsaki liga samo 7 ali 8 kar pomeni, da se bodo lahko reprezentanti bolj posvetili tekmam Svetovnega ranga. Razlog za manj tekem je seveda tudi velika finančna obremenitev posameznikov in RD, tako se bodo stroški seveda zmanjšali.število komentarjev : 6
napisal: bostjan.j, dne: 2011-11-01
Čestitke vsem tekmovalkam/tekmovalcem.
Za reprezentanco,ki nas bo zastopala na Češkem menim,da je odlična in jim želim dober prijem ter seveda čim boljšo uvrstitev. Boštjan
napisal: ROBI123, dne: 2011-11-02
Čestitke vsem tekmovalcem in tekmovalkam
Posebaj pa Mitji Kmetecu in Jerneju Ambrožiču!
napisal: žorž1, dne: 2011-11-02
Dekleta in fantje bravo.
Seveda pa že na tem mestu želim veliko sreče ekipi, ki nas bo drugo leto zastopala, tako na klubskem, kot tudi na svetovnem v samo znanje in talent pa sploh ni za dvomit.
Še enkrat čestitke vsem.
L.P.
Grega
napisal: atakrap, dne: 2011-11-08
Kaj pa je z rezultati državne lige veteranov. Tudi mi si valda zaslužimo, da te podatke objavite na spletu.

S spoštovanjem !
napisal: admin, dne: 2011-11-10
Ko dobimo rezultate za veterane še te objavimo
napisal: admin, dne: 2011-11-14
no so objavljeni,
se trudimo:), hvala da nam pomagate


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukaj

prijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: Shimano POWER AERO
:: Kontaktni podatki ribnikov in jezer
:: Prodam free spirit spomb rod 13ft
:: rola Mitchell avocast 8000 R 75€
:: Fox VRS2 sleeping bag


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com