vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - CHAMPION FEED; SECRETO
CHAMPION FEED; SECRETO (2.65 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - CARRERA OČALA VEČ MODELOV;OČALA
CARRERA OČALA VEČ MODELOV;OČALA  (59.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - OKO-ORIGINAL-POSODA ZA FILTRIRANJE VODE 0,65l
OKO-ORIGINAL-POSODA ZA FILTRIRANJE VODE 0,65l (32.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - RIBOLOV KR
Sola ribolova >>
RIBOLOV KR

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kje loviti >>

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kapitalci >>

SVETOVNO PRVENSTVO NA FINSKEM


napisal: mitja,  dne: 2005-06-02
Zaradi raznih zapletov oz. protestov, svetovnega prvenstva v lovu rib s plovcem v Rusiji, je tekmovanje preseljeno na Finsko!
To se bo odvijalo v terminih ko naj bi bilo evropsko prvenstvo.

Po najnovejših informacijah, bo letos tudi evropsko prvenstvo. Trasa je na Slovaškem v "Hlohovcu", kjer smo imeli predlani svetovno prvenstvo.
Kako se lovi in predvsem kako so lovile ostale vrhunske reprezentance v naslednji rubriki.Trasa kjer bo letos potekalo Svetovno prvenstvo.


Lovi se rdečeoka in majhni ostriži. Zmagovalec v sektorju ima okrog štiri kilograme rib. Za bati pa se je velike vročine, zaradi katere je lahko ribolov še veliko slabši.


Hrani in lovi se v dveh linijah na 13m in 8m. S tem, da ko je bil dovoljen štek 14,5m se je še znal pojaviti kak ploščič. Tako blizu pa pravijo da jih ni. Na 13m se lovi z maksimalno 2g plovci, med tem ko na 8m tudi 0.3g.
Globina je od 3m pa do 5m. Silk za glavno vrvico 0.08-010mm, za predvrvico pa 0.06-0.08mm. Trnki se uporabljajo No. 20, 22, 24. V nekaterih sektorjih je zelo malo ribe in se zna zgoditi tudi, da boš z kilogramom ribe med prve tri. Torej bo dovolj, če s tekmovalko ujameš ou obali nekaj ostrižev in na štek par rdečeokic.
Na štek se bo hranilo s "Pole Cap-om" in to izredno malo hrane, seveda zelo natančno. Priporočajo temnejšo hrano za rdečeoko, z kar nekaj zemlje.

Ribolov se ne ujema z našim, tako bomo se morali hitro prilagoditi njihovemu ribolovu. Upam, da nam bo v veliki meri tudi uspelo.
število komentarjev : 0


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukajprijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: SKRIVNOSTI IZDELAVE IN UPORABE BOJLIJEV
:: prodam
:: KupimProdam.si - Slovenski spletni oglasnik
:: Kupuješ ali prodajaš ribiško opremo?
:: PRODAM RIVE


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com