vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - barvilo fluor belo
barvilo fluor belo (7.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - - ŠKORNJI DO BOKOV (različne velikosti)
- ŠKORNJI DO BOKOV (različne velikosti) (29.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - MAVER;NOVO!!! ŠTEK ARMAGEDDON SX 13m PACK
MAVER;NOVO!!! ŠTEK ARMAGEDDON SX 13m PACK (719.991 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kje loviti >>

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - RIBOLOV V
Zanimivosti >>
RIBOLOV V

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - TEKMA V TR
Zanimivosti >>
TEKMA V TR

SEJEM LOV IN RIBOLOV V GORNJI RADGONI


napisal: mitja,  dne: 2005-05-10
Letošnji že tradicionalni sejem je bil še razširjen in povečan, na njem so se večinoma predsatvljali sicer ponudniki lovske opreme, tisti, ki pokrivajo področje oblačil, obutve in druge dodatne opreme pa so znaimivi tako za lovce, kot ribiče, kot druge ljubitelje narave.

Za ribiče so bili najbolj znimivi razstvljavci podjetje RACCON d.o.o., ki so razstavljali tako najrazličnejšo ribiško opremi, kot tudi literaturo (knjige in revijo VODE IN MI), kot tudi ostale dodatke in opremo, ki jo potrebujejo ribiči, lovci in ostali ljubitelji narave. Podjetje KOPTEX d.o.o. je razstavilo proizvode za lov in ribolov predvsem ponudnika Beretta iz Italije. Gre za priznanega ponudnika z dolgoletno tradicijo in višjim kakovostnim razredom ponudbe. Podjetje BELA TRADE d.o.o. je predstavilo opremo za ribolov, ki pokrivajo skoraj celotno paleto potrebnega pribora. Njihov asortima je sestavljen iz proizvodov različnih proizvajalcev. Na sejmu sta se predstavila tudi dva tuja ponudnika ribiške opreme. AFG MUNCHNER ANGLER iz Nemčije, ki je predstavil široko ponudbo produktov predvsem za kraparje in SPORT MATIZ iz avstrijske Radgone z opremo za lov v tekočih in stoječih vodah. Obisk sejma je bil tudi odlična priložnost za nakup oreme, saj je večina razstavlavcev ponudila od 10 do 15 % sejemske popuste.

Na sejmu se je predstavila tudi Ribiška Zveza Slovenije (RZS) in predstavljala svojo dejavnost in problematiko zaščite voda in okolja v Sloveniji.Letošnji sejem je bil odprt od 5. do 8. maja, v času našega obiska (6. 5. sobota dopoldan) je bil obisk precejšnji, tako da se je bilo kar težko premikati po sejmišču.

Po besedah direktorja Pomurskega Sejma g. Janeza Erjavca je zanimanja za ta sejem vedno več, tako da se nam obetajo v prihodnje še razširjene in dopolnjene izvedbe.

Prispevek pripravil: Samo Lubej
število komentarjev : 0


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukajprijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: SKRIVNOSTI IZDELAVE IN UPORABE BOJLIJEV
:: prodam
:: KupimProdam.si - Slovenski spletni oglasnik
:: Kupuješ ali prodajaš ribiško opremo?
:: PRODAM RIVE


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com