vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - - ŠKORNJI SUPER LAHKI  + -30 STOPINJ (različne velikosti) št. 40-48
- ŠKORNJI SUPER LAHKI + -30 STOPINJ (različne velikosti) št. 40-48 (25.5 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - MIVARDI PREGRINJALO,NEW DYNASTY XL
MIVARDI PREGRINJALO,NEW DYNASTY XL (199.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - -MAVER;MATCH THIS NEPREMOČLJIVA JAKNA NOVO!!!
-MAVER;MATCH THIS NEPREMOČLJIVA JAKNA NOVO!!! (89.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema -
Kapitalci >>

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - KRMLJENJE
Sola ribolova >>
KRMLJENJE

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - REVOLUCION
Zanimivosti >>
REVOLUCION
NAJBOLJ ISKANE PALICE NA TRŽIŠČU; MAVER X-SERIES ABYS MATCH
admin
Izbira ribiške opreme je vse večja in večja. Proizvajalci imajo vse več novih produktov in tako je izbira res velika. Na drugi strani pa imamo ribiče, ki v vsej tej zmedi težko najdejo primeren artikel. Tudi za tiste izkušene, ki imajo že vrsto let izkušenj, je včasih težko imeti pregled nad ceno in kvaliteto. Na trgu ribiških palic, se v zadnjih nekaj letih ni zgodilo kaj res inovativnega. Nove palice so v veliko primerih samo lepše estetsko oblikovane, imajo drugačen lak ipd. Vsekakor so določeni napredki vidni pri določenih proizvodih, ki jih bomo kasneje predstavili.


MATCH ABYS

V teh člankih bom poizkušal predstaviti nekaj produktov, kateri so bili v preteklosti ali pa še bodo prodajni hit. Torej vedno gre za razmerje med ceno in kvaliteto, ob tem pa ne smemo pozabiti na servis palic ( s tem mislim nadomestnih delov ipd.). predstavil vam bom nekaj palic ali skupino palic, katerih nakup se splača in boste z njimi vsekakor zadovoljni. Upam da bo to marsikomu olajšalo nakup in bo za pravo ceno dobil to, kar si res želi.
 


MAVER ABYS X SERIES MATCH-----3,6m, 3,9m, 4,2m


OPIS

Match palica sestavljena iz treh delov, ki jo prodajamo že več kot 5 let in je ena najboljših allround match palic vseh časov, seveda za ta denar. Cene palic se gibljejo med 30€ in 42€, odvisno od modela, oz. dolžine. V teh letih je palica zamenjala samo zunanji izgled, osnovna izdelava pa je povsem enaka. Podjetje Maver palice ni spreminjalo iz dveh razlogov, prvi je vsekakor ta, da ni bilo nobene potrebe po tem, drugič pa zato, ker bi se s tem nekoliko dvignila cena.

KARAKTERISTIKA

Ta palica ima ravno pravo sestavo in debelino karbona, da je dovolj prožna in močna in jo je skoraj nemogoče zlomiti na ribi. Z njo so ulovili primerke prek 15kg. Match palica Abys je izredno dobro zbalansirana in lepo sede v roko. Ima standardne rinke, lepo izdelan ročaj in opis karakteristik na embalaži in so navedeni spodaj v tabeli za vse modele. Je lahka ter dobro estetsko izpopolnjena.

 

MODEL ABYS MATCH  3.6m 3,9m 4,2m
TRANSPORTNA DOLŽINA  126cm 136cm 149cm
TEŽA  172g 211g 254g
DELOV 3 3 3
RINKOV  12 13 14
AKCIJA  do 25g do 25g do 25g
PRIPOR. SILK  0,12-0;24mm 0,12-0;24mm 0,12-0;24mm
RIBE  VSE VSE VSE
CENA  32-36€  33-39€  39-46€PRODAJA

Vsekakor je ena najbolj prodajanih palic v naši trgovini. Mnogi ribiči jo pri nas uporabljajo že vrsto let. Težko bo najti palico, ki se je ali se bo prodala v takšnem številu. Sam sem imel že vrsto palic v roki, raznih proizvajalcev po Evropi, vendar za to ceno ni bila nobena niti blizu tej palici. Seveda se jih je do sedaj nekaj zlomilo, v 90% se to zgodi med prevozom ali po raznih nepazljivostih , vendar se deli vedno dobijo in stanejo cca. 33% palice kar je od 10€-15€. Vsekakor nekaj kar z veseljem prodajam, saj je dobro in poceni.


NAMEN ( za kakšen ribolov)

Abys match se seveda uporablja za ribolov s plovcem ali vaglerjem. Večina s temi palicami lovi na ribnikih krape, babuške ipd. Palico lahko uporabljate za vse vrste ribolova, tudi za ribolov manjših rib ( rdečeok, ploščičev, klenov, platnic…) Je pa primerna tudi za ribolov večjih rib, marsikdo je na njo ujel krapa prek 10kg. Palica je namenjena za vse vrste ribolova, saj ima ravno pravo akcijo. Torej če iščete univerzalno ugodno match palico je ta, prava izbira.
Tisti, ki še niste lovili nikoli z match palico in bi radi videli kaj je užitek pri borbi z ribo preizkusite to palico in ne bo vam žal.


MODELI
V naši trgovini najdete več modelov te palice. Najbolj univerzalna oz. najbolj iskana je še vedno dolžina 3,9m, kar tudi najbolj priporočam. Ali za manjše globine celo 3,6m. Ti dve dolžini sta najlepše zbalansirani in imata normalne rinke za match palico.


Razlika med 4,2m modelom z večjimi rinkami, med tem ko ima 3,9m in 3,6m manjše rinke.Obstaja pa tudi model 4,2m z večjimi rinki, za ta model je bilo veliko povpraševanje in tako je maver tudi na mojo pobudo uvrstil v katalog tudi 4,2m dolgo match palico, katera v Angliji zaradi dolžine sploh ni iskana. Vsi tisti, ki želite imeti večje rinke, to je predvsem, če lovite z vozlom, da gre ta lažje skozi rinke, palico priporočam. Je pa palica zaradi rinkov in izdelave nekoliko mehkejša, dovolj močna vendar je akcija(s tem mislim mehkobo oz. trdoto palice), povsem drugačna, kot pri modelu 3,6m in 3,9m.


ZAKLJUČEK

Podjetje Maver že vrsto let stoji za kakovost, vsekakor je njihovo razmerje med ceno in kvaliteto res odlično. Prepričajte se sami v njihove artikle, vsekakor pa je model abys match palice le ena izmed njihovih odličnih artiklov.


VSE PALICE NAJDETE TUKAJ; KLIKNI:
[www.som.si]


število komentarjev : 3
napisal: atasom, dne: 2013-02-18
Res super palice. Sam imam varianti 3,6m in 3,9m. S slednjo sem ulovil tudi to: [www.som.si]
K Mitjevim navedbam lahko dodam še to, da svoji palici že 3 leta nakama vsaj 3x na leto v morje, pa razen nekaj rje (zelene) nič hujšega.
napisal: dingodingosi, dne: 2013-02-18
Se strinjam,palica 1-a !
napisal: zlatko69, dne: 2013-02-19
Tudi jaz imam 3,60 in 3,90m,je pa ne bi menjal za nobeno drugo,pa je že bil z 3,60 tudi kakšen krap preko 10 kg ujet.Malo me je bilo strah,vendar palica je vzdržala.Tako da vse najboljše o palicah.


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukajprijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: SKRIVNOSTI IZDELAVE IN UPORABE BOJLIJEV
:: prodam
:: KupimProdam.si - Slovenski spletni oglasnik
:: Kupuješ ali prodajaš ribiško opremo?
:: PRODAM RIVE


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com